Radio2 Singalong

Koor  “Meergalm” is gastkoor te Berlare voor de 1° editie Radio 2 Singalong die doorgaat op zaterdag 3 december 2022 in de Lotto Arena en dit onder leiding van Hans Primusz.

Samen met Radio 2, dirigent Hans Primusz en een orkest kan jij met nog 4999 andere luisteraars meezingen met de beste hits en de grootste klassiekers op Radio 2 Singalong in De Lotto Arena in Antwerpen.


Een ticket geeft je ook toegang tot een voorbereidende workshop met Hans Primusz in jouw buurt.

Echt iédereen kan meezingen met Radio 2 Singalong. Het maakt dus niet uit of je enkel in de badkamer of ook al in een koor zingt. Je wordt deel van een 5000-koppig koor en onderschat de kracht daarvan niet… Geoefende zangers trekken minder ervaren zangers mee naar een hoger niveau.

En leuk nieuws, dirigent Hans Primusz brengt enkele verrassingsgasten mee! De eerste namen zijn niet de van minsten: ook Bart Herman, Gene Thomas en Tom Dice zingen mee met het Radio 2 Koor!

Hebben jullie zin om mee te zingen en willen deelnemen aan de voorbereidende workshop in het CC van Berlare op woensdag 14/09/2022 koop dan nu uw ticket.

Ticketverkoop   :

Gebruik zeker onze Promo code : MEERGALM  :  Hoe gebruik je deze code?

1. Ga naar https://hans.primusz.be/radio2_singalong/

2. Kijk op het tabblad ‘Wanneer’ (dit staat als eerste tabblad onderaan open). Onder het titeltje ‘Tickets’ vind je de link om naar de ticketshop te gaan.

3. Kies de workshop in je buurt. (uiteraard Berlare)

4. Klik op de groene woorden Gebruik promotiecode.

5. Vul de code in die je kreeg.

6. Vervolledig het bestelproces.

Ik hoop dat jullie er zin in hebben, ons koor “Meergalm” zeker. 

Ben jij al ingeschreven voor de Radio 2 Singalong? In ruil voor je ticket krijg je niet alleen een geweldige zangavond, maar ook een pak workshops om al in de sfeer te komen! Zin in een proeflesje?

Samen met Radio 2 en dirigent Hans Primusz kan jij met nog 4999 andere luisteraars meezingen met de leukste hits op Radio 2 Singalong in de Lotto Arena in Antwerpen op zaterdag 3 december 2022. En leuk nieuws, dirigent Hans Primusz brengt enkele verrassingsgasten mee: Pommelien

Belle Perez is één van onze gasten in de Lotto Arena.
Geniet van dit voorproefje en zing nadien zelf mee met de tutorials van ‘Hello World’.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close